Over ons en de werkwijze

We realiseren en managen de complete afbouw, met als uitkomst: enerzijds volledige ontzorging voor onze opdrachtgevers, anderzijds perfecte resultaten voor bewoners, gebruikers, eigenaren en investeerders.

R&R Stucadoors overlegt alle opdrachten en uitwerkingen met de opdrachtgever, zo worden de werkzaamheden de planning en de kosten besproken.

Voor beide kanten is er dan genoeg duidelijkheid en kan er een correcte afwerking gegarandeerd worden. Daarnaast zorgt de nauwkeurigheid van de planning dat er op het afgesproken termijn opgeleverd kan worden. Omdat elke opdracht maatwerk is, is die communicatie tussen de opdrachtgever erg van belang.

Naast het vakkundig advies wat R&R Stucadoors aan iedere opdrachtgever verleend. Denken ze ook mee met uw ideeën, wensen en ontwerpen . En kunnen ze u advies geven over de juiste afwerking. Gezamenlijk wordt er gekeken hoe het realiseerbaar en betaalbaar kan worden.

Omdat de werkwijze van R&R Stucadoors zeer flexibel is kan er in overleg altijd nog aanpassingen worden gedaan (indien mogelijk).

Met de juiste materialen en vakkundigheid, leveren de stucadoors van R&R Stucadoors altijd eersteklas stucwerk.

Previous
Next